Over ons

strand meisjes
  • Bruiloft slippers van zohula werden geboren uit het verlangen naar een uiterst comfortabel, maar praktische flip flop voor goede doelen zoals straat predikanten, straat engelen en revalidatiecentra, waar ze kunnen worden gebruikt door mensen die niet in staat om te lopen op blote voeten. Zohula originelen zijn nog steeds beschikbaar en ze worden nog steeds geleverd aan deze goede doelen zodat de goede doelen kunnen doorgaan met hun waardevolle werk.  
  • Het eerste paar Zohulas voor bruiloften werden in 2014 gedragen door een gelukkige strand bruid en haar bruidsmeisjes. De unieke hart reliëf zool zachtjes masseerd de voet terwijl ze liepen op het strand. Het hart patroon en de glitter band zijn vandaag de dag direct herkenbaar als Zohula bruiloft flip flops en zijn favoriet onder de meest veeleisende bruiden. Van het moment dat Zohula op de markt kwam werd Zohula al snel het toonaangevende merk voor bruiden..

  • Voor 2019 introduceerde Zohula zowel de "Glitz" als de "Pearl" teenslippers voor de meest veeleisende bruid, waar ze op de mooiste bruiloften zijn gedragen. De ultieme bruiloft gunst.

  • We vergeten nooit waar we vandaan komen en in reactie op onze klanten feedback, blijven wij nieuwe modellen toevoegen in ons assortiment. Alstublieft kom terug en bezoek ons zodat u onze inspirerende reeks van flip flops kan zien..

 teenslippers bruiloft logo